

## Cheshire and Warrington Local Enterprise Partnership Digital Connectivity Board Meeting

## Thursday 25<sup>th</sup> November, 2021 4.30pm-6.00pm MS Teams Meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Or call in (audio only)

<u>+44 161 250 8784,,539333118#</u> United Kingdom, Manchester Phone Conference ID: 539 333 118#

## AGENDA

	Agenda Item	Lead	Timings
PART A - Open Meeting - Items during the consideration of which the meeting is expected to be open to members of the public			
1	Apologies, Welcome and introductions	Nicola Dunbar, Chair	4.30pm
2	Conflicts of interest		
3	Minutes 27 <sup>th</sup> October 2021 - Approval Matters Arising	Nicola Dunbar, Chair	(5 mins)
4	Public presentation (if required) DCB to note public question to LEP Board	Nicola Dunbar, Chair	4.35pm (10 mins)
5	Presentation – BDUK Autumn Update	Ian Brooks	4.45pm (10 mins)
6	Presentation – Review of "Silicon Stoke"	Ian Brooks/Roy Newton	4.55pm (20 mins)
7	Sign off - pyramid and priorities	Roy Newton	5.15pm (15 mins)
8	Skills Plan – Consultation with DCB pending refresh of local Skills Plan	Pat Jackson	5.30pm (20 mins)
9	A.o.B. Frequency and dates of future meetings in 2022	All Nicola Dunbar	5.50pm (10 mins)
P	ART B - Closed Meeting - Items during the consideration closed to members o		expected to be
	N/A		