



Cheshire and Warrington Local Enterprise Partnership Digital Connectivity Board Meeting

Wednesday 29th September, 2021 4.30pm-6.00pm MS Teams Meeting

AGENDA

	Agenda Item	Lead	Timings
PART A - Open Meeting - Items during the consideration of which the meeting is expected to be open to members of the public			
1	Apologies, Welcome and introductions	Nicola Dunbar, Chair	4.30pm
2	Conflicts of interest]	
3	Minutes 25 th August 2021 - Approval Matters Arising	Nicola Dunbar, Chair	(5 mins)
4	Public presentation (if required)		4.35pm (10 mins)
5	Feedback from "Local Authority Forum: Digital Connectivity" Conference	Helen Gopsill / Connor Diskin	4.45pm (10 mins)
6	Political Engagement	Nicola Dunbar	4.55pm (10 mins)
7	Presentation – Connecting Cheshire	Alex Buckley	5.05pm (25 mins)
8	Presentation – Vision "pyamid" and possible Priorities	Roy Newton	5.30pm (25 mins)
9	AOB		5.55pm (5 mins)
PART B - Closed Meeting - Items during the consideration of which the meeting is expected to be closed to members of the public			
	N/A	The public	