



Cheshire and Warrington Local Enterprise Partnership Digital Connectivity Board Meeting

Tuesday 22nd March, 2022 4.30pm-6.00pm

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting
Or call in (audio only)

+44 161 250 8784,,23225818#

AGENDA

	Agenda Item	Lead	Timings
PART A - Open Meeting - Items during the consideration of which the meeting is expected to be open to members of the public			
1	Apologies, Welcome and introductions	Nicola Dunbar, Chair	4.30pm
2	Conflicts of interest]	
3	Presentation Astra Zeneca Starlink project	Marc Harrigan / Ryan Whittaker	20 mins
4	Minutes 25 th January 2022 - Approval Matters Arising	Nicola Dunbar, Chair	4.50pm (5 mins)
5	Public presentation (if required)	Nicola Dunbar, Chair	4.55pm (5 mins)
6	Presentation/update on Digital Cheshire/Connecting Cheshire	Charles Jarvis	5.00pm (30 min)
7	DCB contribution to Delivery Plan	Rebecca Luck	5.30pm (15 mins)
8	LEP Discussion forum for Digital Connectivity (June)	Ian Brooks	5.45pm (10 mins)
9	A.o.B	All Nicola Dunbar	5.55pm (5 mins)
Р	ART B - Closed Meeting - Items during the consideration closed to members of	_	expected to be
	N/A	, and a second	