

## **Cheshire and Warrington Local Enterprise Partnership Board Meeting**

## Wednesday 19<sup>th</sup> May 2021 4.30pm-6.30pm MS Teams Meeting

## Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Or call in (audio only)

<u>+44 161 250 8784,,815188872#</u> United Kingdom, Manchester Phone Conference ID: 815 188 872#

## AGENDA

	Agenda Item	Lead	Timings	
PART A - Open Meeting - Items during the consideration of which the meeting is expected to be open				
to members of the public (including the press)				
1	Apologies, Welcome and introductions	Clare Hayward, Chair	4.30pm	
2	Conflicts of interest			
3	Public presentation	Clare Hayward, Chair	(5 mins)	
4	Minutes of the Board meeting held on 17 <sup>th</sup> March 2021, agreed actions and matters arising.	Clare Hayward, Chair	4.35pm (5 mins)	
5	Chief Executive's Report	Philip Cox	4.40pm (20 mins)	
6	Board Sub-Committee Reports (chairs updates as required, with reference to the sub-board activities align to the vision):  Strategy Performance Board Growth Corridors Science and EZ Board Employers Skills and Education Board Business Growth Board Local Transport Board Digital Connectivity Board Marketing and Communications Board Performance & Investment Committee Finance & Audit Committee (approve change to Terms of Reference)	Sub-Board Chairs F&A T.o.R attached	5.00pm (30 mins)	
7	Paper – Recovery / Delivery Plan 2021-22	Melissa Crellin	5.30pm (20 mins)	



8	Presentation – Review of Enterprise Zone (2016-2021)	Robert Mee / John Adlen	5.50pm (20 mins)	
9	Board Strategy Away Day Briefing	Clare Hayward / Philip Cox	6.10pm (15 mins)	
10	AOB		6.25pm (5 mins)	
PART B - Closed Meeting - Items during the consideration of which the meeting is expected to be closed to members of the public (including the press)				
	N/A			
11	Date and time of next meetings:			
	Board Discussion Forum:			
	16 <sup>th</sup> June 2021, 4.30pm-6.30pm			
	Board Meeting:			
	14 <sup>th</sup> July 2021, 4:30pm– 6:30pm			