

## **Cheshire and Warrington Local Enterprise Partnership Board Meeting**

## Wednesday 14<sup>th</sup> July 2021 4.30pm-6.30pm MS Teams Meeting

## Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Or call in (audio only)

<u>+44 161 250 8784,,806988430#</u> United Kingdom, Manchester Phone Conference ID: 806 988 430#

## AGENDA

	Agenda Item	Lead	Timings	
PART A - Open Meeting - Items during the consideration of which the meeting is expected to be open to members of the public (including the press)				
1	Apologies, Welcome and introductions	Clare Hayward, Chair	4.30pm	
2	Conflicts of interest			
3	Public presentation	Clare Hayward, Chair	(5 mins)	
4	Minutes of the Board meeting held on 19 <sup>th</sup> May 2021, agreed actions and matters arising.	Clare Hayward, Chair	4.35pm (5 mins)	
5	Board Away Day Feedback	Clare Hayward	4.40pm (30 mins)	
6	Board Sub-Committee Reports (chairs updates as required, with reference to the sub-board activities align to the vision):  Strategy Performance Board Growth Corridors Science and EZ Board Employers Skills and Education Board Business Growth Board Local Transport Board Digital Connectivity Board Marketing and Communications Board Performance & Investment Committee Finance & Audit Committee	Sub-Board Chairs	5.10pm (30 mins)	
6	Chief Executive's Report	Philip Cox	5.40pm (15 mins)	



7	Approval of Annual Accounts	Ian Brooks / Stephen Kinsey	5.55pm (20 mins)	
8	Corporate Risk Register	Ian Brooks	6.15pm (10 mins)	
9	AOB		6.25pm (5 mins)	
PART B - Closed Meeting - Items during the consideration of which the meeting is expected to be closed to members of the public (including the press)				
	N/A			
10	Date and time of next meetings:  Board Meeting: 15 <sup>th</sup> September 2021, 4:30pm– 6:30pm Board Discussion Forum: 20 <sup>th</sup> October 2021, 4.30pm-6.30pm			