

Cheshire and Warrington Local Enterprise Partnership Board Meeting

Wednesday 18th November 4.30pm-6.30pm MS Teams Meeting

AGENDA

Agenda Item		Lead	Timings	
PART A - Open Meeting - Items during the consideration of which the meeting is expected to be open				
to members of the public (including the press)				
1	Apologies, Welcome and introductions	Clare Hayward, Chair	4.30pm	
2	Conflicts of interest			
3	Public presentation	Clare Hayward, Chair	(5 mins)	
4	Minutes of the Board meeting held on 14 th October 2020, agreed actions and matters	Clare Hayward, Chair	4.35pm	
5	arising. Chief Executive's Report - Including stocktake on LEP programme in	Philip Cox	(5 mins) 4.40pm	
	light of national lockdown and Chancellor's support package		(30 mins)	
6	Board Sub-Committee Reports (chairs updates as required): • Strategy Performance Board • Employers Skills and Education Board • Business Growth Board • Local Transport Board • Marketing and Communications Board • Performance & Investment Committee	Sub-Board Chairs	5.10pm	
	Finance & Audit Committee		(15 mins)	
7	Presentations – Hospital Development Schemes a. Leighton b. Warrington	James Sumner Lucy Gardner	5.25pm (30 mins) (10 mins each + 10 mins for Q&A)	
8	Presentation – Nuclear Opportunities	Nigel Dove (Jacobs, Knutsford)	5.55pm (15 mins)	
9	Update - Sustainability and Inclusive Growth Commission	Philip Cox	6.10pm	
			(5 mins)	



10	Paper – Board Recruitment	Ian Brooks	6.15pm		
			(10 mins)		
11	AOB		6.20pm		
			(5 mins)		
P	PART B - Closed Meeting - Items during the consideration of which the meeting is expected to be				
closed to members of the public (including the press)					
	N/A				
12	Date and time of next meeting:				
	Board Discussion Forum:				
	16 th December 2020, 4.30pm-6.30pm				
	Board Meeting:				
	20 th January 2021, 4:30pm– 6:30pm				